Sibiu, Aleea Fratii Buzesti Bl. 10, Ap. 23
0374 913914
office@svs-system.ro

Pază și protecție

Cu noi ești în siguranță!

Securitatea evenimentului

Specialiștii în  securitate au ca subiect continuu securitatea evenimentelor. Fie că este vorba de evenimente sportive (meciuri de fotbal, baschet, atletism, tenis) cu mii de participanti, sau petreceri de Anul Nou, zilele orașelor, concerte în spatii publice sau private, petreceri private, câmpenești sau în cadrul companiilor, SVS Execution Security îți garantează consultanță gratuită de calitate, profesionalism și conduită exemplară în executarea serviciilor.

Gardă de corp

Protecția privată este un subiect abordat cu discreție și profesionalism de către echipele de bounceri pregătite 24h din 24h pentru a vă asigura protecția.
Conceptul operațional este personalizat pe nevoi/client aplicând  combinatii perfecte de măsuri tactice. Personalul cu pregatire de specialitate este la dispoziția clientului indiferent de condiții, spațiu sau timp.
Beneficiind de serviciile SVS Execution Security vei fi mereu de “partea sigura”.

Preocupare în domeniul privat și profesional

SVS Execution Security oferă o gamă largă de servicii și asistență completă în sectorul privat și profesional. Noi ne ocupăm de rezervări la hotel, restaurant, concerte, calatorii cu companii aeriene sau trenuri, dar și de însoțirea beneficiarilor la destinațiile dorite.

Oamenii de afaceri, celebritățile, artiștii, au nevoie de discreție și fiabilitate, simțindu-se confortabil folosind combinația serviciilor de securitate și transport ale companiei noastre.

Transportul de primă clasa al clienților noștri prin intermediul serviciilor noastre de conducere (private driver) se realizează cu vehicule de primă clasă. Colaboratorii noștri, pun la dispozitia beneficiarului limuzine, camionete și/sau vehicule individuale la cerere. Șoferii competenti si mutlilingvi ai SVS Execution Security vă aduc în siguranță, relaxați și confortabil la destinația dorită.

Paza bunurilor și valorilor

Una din sarcinile noastre esentiale este protejarea bunurilor și valorilor, clădirilor și facilităților companiei beneficiare. Complexele corporatiste cum ar fi institutiile publice, birourile, autoritatile de stat, centrele comerciale, salile de expoziții, gările și aeroporturile depind în mod deosebit de siguranța maximă.

Protecție specială oferim centrelor religioase, situ-rile de artă și cultură, teatre, opere, muzee unde punem la dispoziție sisteme de securitate complexe, menite să asigure în permanență securitatea obiectivelor.

Agenții noștri de securitate pregătiți profesional, nu numai că preiau protecția proprietății pentru astfel de obiective, ci preiau și responsabilitatea în control access sau a recepției în perimetre.

Controlul proprietatii private

Doriți să plecati din localitate? Nu doriți să vă încarcași cu grija domeniului sau proprietății la care ajungeți rar? Soluția o găsiți la SVS Execution Security!

Serviciile noastre vă pun la dispoziție protecția perimetrelor prin preluarea sistemelor de supraveghere video și un control regulat în teren. Printr-o planificare inopinantă a controalelor înlăturăm cu succes tentativele de sustrageri sau fapte ilicite din obiectivele date spre supraveghere companiei noastre.

Societatea noastră este în slujba comunității fără o legatură contractuală, ci doar spirit civic și moral promovat prin implicarea activă și gratuită în îmbunătățirea condițiilor societății orășenești, colaborând în permanență cu autoritățile de stat ( IPJ , IJJ , Politia Locala).

Servicii Receptie sau Info Point

Pentru prima impresie nu există o a doua șansă!
Doriși să fiți întâmpinați cu o manieră caldă și prietenoasă la intrarea în Centre Comerciale, fabrici, domenii publice sau private?
Agenții noștri calificați pentru Info Point-uri, creează o primă impresie menită să destindă vizitatorul sau partenerul dumneavoastră. Controlul accesului vizitatorilor are loc discret fără a permite instalarea unui sentiment de verificare/supraveghere. Doar un personal calificat și cu experiență îndelungată poate oferi astfel de serviciu zilnic.

Agentie de detectivi

Detectivii noștri vă asigură informații sigure și verificabile.

Situații diferite, necesită soluții diferite. Detectivii noștrii oferă o gamă largă de servicii pentru a vă satisfice nevoile specifice. De la monitorizarea și observarea unei personae vizate, la validarea tehnică a valorilor, specialiștii noștri vă stau la dispoziție oferindu-vă soluții optime. Informația este verificată și utilă din punct de vedere legal. Nu ezitați în a vă programa la o consultanță gratuită cu managementul nostru din cadrul SVS Execution Security.

Detectivi in Centre Comerciale

Detectivii companiei SVS Execution Security acționează discret și au o atitudine profesionistă. În mod obișnuit, detectăm făptașii sau bandele întregi, care nu sunt descurajați de sistemele de avertizare sau de camerele de luat vederi și care provoacă cele mai mari daune.
Detectivii noștri monitorizează persoanele rău intenționate cu un “simț al mulțimii” pentru ca niciun client să nu fie stânjenit sau să se simtă hărțuit. Afacerea dumneavoastră nu are de suferit prin prezența noastră în interior, ci mai mult, din interior putem identifica problemele avute cu eventuali angajați nemultumiți sau rău intenționați. Din această poziție se poate verifica foarte ușor competența personalului propriu sau anumite suspiciuni cu privire la modul de îndeplinire al sarcinilor de serviciu, loialitate etc.

Concepte de protecție la foc

Pericolul de incendiu nu este prezent doar atunci când depozităm materiale asu substanțe inflamabile într-un mod riscant. Acesta este prezent peste tot, iar daunele provoate pot fi uriașe,

Profită de know how-ul echipei SVS Execution Security și lasă-ne să venim cu concepte individuale, profesioniste și particularizate pe cazul tău, astfel ca tu să fii în siguranță. 

Bunurile și siguranța dumneavoastră vor fi pe mâini bune cu conceptul nostru de protecție împotriva incendiilor.